plannen 1:1 podcastcoaching

Jaaa, welkom aan de happy podcasting side!

Jij hebt besloten om veel meer plezier te halen uit je podcast. Weg met de twijfel, of misschien zelfs het gevoel van een blok aan je been want 1. dat hoeft helemaal niet en 2. dat verdienen zowel jij als je podcast niet.

Je voelt nu mogelijk twee dingen. Of je denkt ‘kom maar op met die sessie, ik heb 1 miljoen vragen voor je en laten we gaan vlammen met mijn podcast’ (EENS!). Vul maar snel je gegevens in en verstuur dit formulier, dan neem ik contact met je op en plannen we een online meeting.

Of je bent a bit sceptisch. Gewoon, omdat het podcasten nog wat onbekend voor je is. Of omdat je mij nog niet zo goed kent. Luister dan eens naar mijn podcast, of geef je op voor de gratis brainstormsessie.

Nou, wat zeg je ervan? Klaar om ├ęcht met plezier te gaan podcasten?