Blogcoaching

Wat heb je veel tofs te vertellen en wat is het soms toch lastig om dat ‘even’ op papier te krijgen 😩 ik weet zeker dat jij briljant kan bloggen als je ervoor gaat zitten! Batch je content, plan productiemomenten in en ga aan de slag!

Lukt het niet of niet helemaal? Maak je geen zorgen, je bent in prima gezelschap. Dat geldt namelijk voor bijna iedereen…

Je bent volop bezig met je werk, het bouwen of uitbreiden van je bedrijf en je kunt eigenlijk wel zo nu en dan een schopje onder je kont gebruiken om die mooie verhalen in een blog te gieten.

Schrijf je dan in voor mijn blogcoachingsprogramma. Een heel eenvoudig programma, dat ervoor zorgt dat je lol krijgt of houdt in het schrijven van blogs. Een heerlijk vooruitzicht toch? Met plezier bloggen, je to-do-lijstje opschonen en tegelijkertijd jouw verhalen de wereld in krijgen.

Het programma bestaat uit twee onderdelen: de coaching en de check-up.

Coaching

Eens in de twee maanden agenderen we een videocall. Samen bespreken we hoe het gaat, bespreken we onderwerpen, aanpak en je planning. Geloof me, met een planning en je blogs in grove lijnen geschreven ga jij veel relaxter aan de slag. Het wordt echt heel leuk!

Check-up

Als je blogs hebt geschreven, stuur je ze naar mij voor een check op spelling, grammatica en stijl. Zo weet je zeker dat wat je publiceert foutloos is geschreven. En het is best wel fijn om iemand te hebben die je stukken tegenleest.

Kost dat dan?

Het blogcoachingsprogramma is een abonnementsvorm.
Je betaalt per maand € 99,- exclusief btw.

Is dat een meier waard?

Eerlijk gezegd, denk ik van wel. Als je echt wilt bloggen, als je hier net zo enthousiast over bent als ik (oke, misschien ietsje minder, want ik ben er wel echt wild van 😅). Als je inziet wat het kan betekenen voor je bedrijf, hoe je je onderscheidt met jouw expertise, jouw stem, jouw ervaring en jouw talent. Hoe weet jouw droomklant, -cliënt of -opdrachtgever anders dat hij jou moet hebben om zijn probleem op te lossen?

DELEN is het antwoord

Als jij jezelf wilt laten zien, dan is het het geld waard. Het bloggen gaat je veel gemakkelijker af. Je bespaart tijd, maar voornamelijk ook energie en misschien voorkom je zelfs frustratie. Kun je je voorstellen hoe dat je productiviteit ten goede komt? Het wordt of blijft echt LEUK!

Daarnaast zorg je ervoor dat je je blog-activiteiten in eigen hand houdt. Uitbesteden kost je al gauw gemiddeld 75 tot 100 euro per blog. Als je dan twee of drie blogs per maand wilt publiceren, loopt dat snel op. En dan moet je de ghostwriter nog briefen, overleggen over de onderwerpen en de planning of zelfs extra investeren om interviews af te laten nemen.

Zelf bloggen heeft ten slotte het bijzonder grote voordeel dat het ultiem authentiek is. LETTERLIJK jouw stem, jouw woorden en jouw verhaal. En dat is zo enorm krachtig.

Dus, what do you say?

Share