Selecteer een pagina

Ik neem je even mee naar begin juli. Na een van de vele revelaties die je krijgt over jezelf als je gaat ondernemen stond me één groot doel voor ogen: ik zou een cursus podcastmanagement maken voor VA’s.

Wat een gemiste kansen voor de VA, de klant, maar zeker ook voor podcastland als de klant behoefte heeft aan podcastmanagement en haar VA dat wel wil, maar niet kan leveren.

Het leek me ook geweldig om alle kennis die in mijn hoofd zit, te kunnen delen met veel meer mensen.

Dat bevestigde een beeld dat ik had tijdens een meditatie op de livedag van het coachingsprogramma waar ik in deelneem. We doken in onze diepste wens en daar zag ik mezelf iemand iets vertellen, die met deze kennis vervolgens haar resultaat vertienvoudigde. En tevreden dat ik was!

Op dag 1 begon ik met het nadenken over de cursus en op dag 2 viel het me in: ik wil dit ook doen!

Podcastmanagement, leiderschap vanuit de ondersteunende rol, dit ligt mij.

Dit geeft mij de vrijheid om te werken hoe ik dat het beste doe en waar ik het meest relaxt van blijf.

En nu is het 6 september, is de leeromgeving gisteren opengegaan, heb ik ‘cursus’ vervangen voor het meer passende ‘opleiding’, mag ik zelf inmiddels vijf klanten helpen met podcastmanagement en bereid ik de kick-off voor. Ik mag zometeen om half 11 starten met een groep van vijf geweldige vrouwen, de komende drie maanden en ook daarna, in de community, zijn ze een beetje van mij 😉

Ik heb er enorm veel zin in en kijk ook uit naar hoe zij mijn giften zullen gaan vertienvoudigen 🙂