Selecteer een pagina

YouTube en podcasts zijn hot, en niet alleen bij podcasts die als marketing dienen. Ook de podcast-vakidioten-wereld zit er bovenop. Kai Chuk, Head of Podcasting bij YouTube: we’re watching your every move 🔎

Op 8 september is er weer een Podcast Checkup en de masterclass van deze keer gaat over: je podcast op YouTube.

Als DIY-podcaster weet ik uit eigen ervaring dat je regelmatig een boost kunt gebruiken. Een nieuwe impuls voor je podcast en voor je ontwikkeling als podcaster, én een plek om die vragen kwijt te kunnen waar je eigenlijk al een paar weken mee loopt.

Maar die niet altijd dringend genoeg zijn om NU iets mee te moeten.

Ik ken het, en daarom heb ik deze Checkups in het leven geroepen. No strings attached, maar wel een mogelijkheid om eens in de twee maanden even in te tunen op je podcast en je podcast-ambities. Met mij en de andere deelnemers als vraagbaak.

Donderdag 8 september om 9.30 uur starten we met de masterclass over je podcast op YouTube waarin ik je bijpraat over hoe je dit doet, en waarom dit voor veel podcasters een supergoed idee is.

De Checkup is twee uur. Na de masterclass is het tijd voor de Q&A, je vragen hoeven niet alleen over YouTube te gaan, het mag over all things podcasten gaan. Of je nog moet gaan beginnen of al 5 jaar bezig bent: je bent van harte welkom.

Na de Q&A kun je de resterende tijd besteden aan het werken aan je podcast: afleveringen voorbereiden, seizoenen plannen, opnemen, editen, gasten uitnodigen… noem maar op. Als je vastloopt, ben ik er om je weer vlot te trekken. Je bent uiteraard ook altijd vrij om te gaan.

Kaartje kost € 29 en je krijgt een link naar de opname achteraf toegestuurd.