Selecteer een pagina

Dit is natuurlijk zo’n lekker dramatische titel. Maar ik maak voor nu even geen podcasts voor mezelf meer. Ik laat het met het volste vertrouwen even los en dat komt ook omdat ik er zoveel in korte tijd heb gemaakt. Daarom weet ik dat (nieuwe) luisteraars voldoende te grasduinen hebben in mijn afleveringen.

Ever since ik het project ’50 afleveringen in 2 maanden’ had afgerond, merkte ik dat in mijn podcast mijn focus zwalkte. Ik vond het eigenlijk alleen echt leuk en in een flow gaan als ik een behoefte merkte bij mensen die ik sprak, en mijn uitleg en visie even kon samenvatten in een opname. Zoals de aflevering over Podimo.

Leer dus van mij: stel jezelf een doel, het houdt je podcast-momentum gaande

Sinds ik anderhalve maand geleden de switch heb gemaakt van podcastcoach naar podcastmanager (aflevering 60 vertel ik daar alles over) is het in mijn bedrijf ook helemaal gaan stromen. Ik maak nu podcasts voor 5 klanten, waarvan 3 on-going en 2 een project zijn. Mijn dienstenpakket is compleet en vrij intensief.

En vanavond is de eerste opname weer van Dit is dertig, de podcast die ik al ruim 3,5 jaar samen met Gaia maak. Heel eerlijk: ik zit zo veel met mijn koptelefoonhoofd in Descript en Audacity, dat het een verademing is om mijn eigen verhalen via andere kanalen naar buiten te brengen.

Ik ben dus gaan bloggen én gaan vloggen!

De vlogs komen op dinsdag en vrijdag online en geven een kijkje in mijn leven als podcastmanager. Verwacht in elk geval ook lekker veel ge-nerd over podcasts, want podcasten, vloggen of bloggen: over podcasten praten doe ik nog steeds het allerliefste 😉 veel kijk- en leesplezier en hee, don’t forget to like & subscribe 🤍