Begin maar gewoon

Je hoort het vaker he? Begin nou maar gewoon. Hoezo, ‘gewoon’. Beginnen is het moeilijkste dat er is, of het nu gaat om je eigen bedrijf, de voorjaarsschoonmaak of het schrijven van blogs. 

‘Gewoon beginnen’ is niet ‘doe het nu maar gewoon even tussendoor’. Neem je tijd, plan het in, zoek een rustig plekje, maar verstop je er niet voor: BEGIN! Maak het niet te groot. Maak een lijstje onderwerpen (hah, drie is ook een lijstje!) en feliciteer jezelf met het behaalde resultaat. Morgen weer een dag, topper!

Beginnen. Een vriendin, tevens business babe en all-time bff, zegt het regelmatig tegen me: be your own best advice. Daar valt geen speld tussen te krijgen (you can try, but you would not be successful). Zelf ben ik dus ook begonnen. Begonnen aan het bouwen van mijn eigen bedrijf. Begonnen aan het bouwen van mijn website. Begonnen aan wat een laaaaaange reeks blogs moet gaan worden. Dit is de tweede en mijn website en imperium is nog lang niet af. Maar hee, ik ben begonnen! 

Be your own best advice

Business babe & mijn bff

Vind jij het na dit enorm motiverende stukje nog steeds moeilijk om te beginnen? Bel of mail me eens, ik help je graag op weg (en ja, dat doe ik vrijblijvend omdat ik het leuk vind).

Laat een reply achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.